Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fAnTasi kan maN tycKa äRverKligHetsfråNvaro eller flYkt

fast då får man tänka
att det är den som
får människor att
överleva
behålla lite värdighet
förstånd
i svåra stunder
man får tänka
att dom som inte har
fantasin
är dom som
går under

då måste ju ändå fantasin
vara bra att fly till ibland
när det andra
inte går
dessutom får man där
göra precis vad man vill!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-22 08:57



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Snillrig insikt
2012-11-25

  aol
ja i sina drömmar gör man vad man vill, bra skriftat vännen,
2012-11-22

  Lars Hedlin
JA i drömmen kan man bli och vara vad man vill
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP