Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i köN på G-kås

kan man göra mycket
man kan stå här och se
alla människor
störa sig lite på
hur dom ser ut
vad dom har i sina vagnar
eller kanske tjuvlyssna lite
kanske dom snackar om något kul
eller så kan man få panik
och springa ut
inte få med sig det man kom för
fast ikväll tänkte jag inte göra något av allt det där
ikväll tänkte jag stå kvar
skriva lite
och sen så
vipps
så är jag framme i kassan
tjo!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP