Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att upphöra


när mörkret blir för tjockt
fylls han upp
av ett blodrött begär

ett begär som inte är hans,
någonting starkare
har satt det i hans kropp

kärleken ropar hans namn
en sista gång

men livet är förbrukat
hon är han och han är ingen

och han stöter sig själv
genom mörkret




Fri vers av Engel
Läst 556 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-11-23 01:41



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
"ett begär som inte är hans,
någonting starkare
har satt det i hans kropp"

Intressant tanke.

"Att upphöra" är en väldigt passande titel.
2013-01-01

  Magica VIP
Smärtan när ångesten tar över och levandegörs i kroppen. (Förstås min tolkning). Känner desperationen att försöka stöta sig igenom detta tjocka mörker. Knivvassa andetag och känslan av att bara vilja försvinna.
Väl förmedlat, bra!
2012-12-28

  L I V
Oj kom på mig själv med att hålla andan när jag läste.

Coolt och magiskt fängslande i en enkelhet
2012-12-07

    ej medlem längre
En styrka i var bokstav...som ett skrik.
2012-11-29

  Dafina
Stark text. Väldigt bra... :):)
2012-11-27

  chrissie
Tung läsning!! Vackert
2012-11-27

    ej medlem längre
Grymt bra.

Äkskar detta!
2012-11-26

    Svarte Petter
Bra! Den gillar jag.
2012-11-24

  Federico Romano
Comba comba, vad mycket krockar i livet, tolkade kanske inte all rätt, men ser det som starkt..
2012-11-23

  Onders
jag var på den vägen en gång
men fann en annan, lyckligtvis
det kunde slutat illa
2012-11-23

  Marianne Räf
Fina ordvrängningar, bitvis.
Helheten andas lugn. Hälsn.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel