Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusande

 

 

 

vi sprang till månen till solen som legat förföriskt i horisonten

siktade högt och noggrant så vi inte missat någonting på vägen

men missbedömning på hastigheten förstörde allt planerat

vi hann varken en kyss från solstrålen,

en svalkande kram från vinden,

ett enkelt hej från härliga bemötande barn vid stranden,

viftande svans från en okänd hund som hälsningen ...

 

... vi tappade bort livets meningen

vi älskade luftbubblan

den förtrollande manicken täckt av vårt misslyckande både på in- och utsidan ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 11:47



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Thu :)

Puss på dig!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One