Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskapet ett penseldraag i grått


Nu är landskapet

ett penseldrag i grått

det är de långsamma

förhandlingarna mellan ljus

och mörker

i tystnad

i långsam tid

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 12:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den tilltalar mig mycket, särskilt de långsamma förhandlingarna...
2012-11-30

  Algotezza VIP
Ja, den färgen känner jag igen! Hösten - en nyans av grått...
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén