Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het åtrå




Jag var Ditt bränsle

som fick Din eld att brinna


Värma oss båda

i het åtrå.


Slocknande i vissheten

om att våra själar

svetsats samman.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-23 13:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2012-11-24

  aol
starkt vackert skriftat
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP