Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täNker ju alltSå

att jag finns
alltså
är jag
någon
som ska göra
något
som den som
jag
är ska

vem är det som ska
veta det
där som den som
är jag
ska?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-23 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP