Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lÖrdagmorGon

tyst stilla
endast tomten är vaken
och jag
djuren såklart
dom pockar och drar
konstigt det där
dom vill aldrig ha sovmorgon
förrutom hunden då

snart kommer allt börja röra på sig
huset blir fullt med liv
höga ljud
många viljor
närvaron total här och nu

ändå så vet jag
att en del av mig
inte kommer vara här
den kommer vara där

undrar bara
kan man vara två
samtidigt?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det kan man för att vi har så många olika roller i livet. Risken finns att man går vilse om man inte ser upp...

2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP