Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundom

 

 

 

snubblar på svidande ömma känslor

ord blir levande monster

hugger tag i utan hänsyn

hjärtat gråter floder

smärtan invaderar fritt ...

 

...mera,

mera salt i såren ...

 

... vrålar någon

någonstans i mörkret ...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-25 11:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då får vi gå mot ljuset...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One