Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast åandra sidan

mår jag ju inte förträffligt i surhet
fult blir allting
kanske är det nödvändigt ibland
för att se
kanske
bättre
vända andra kinden till livet
igen
och inte känna
så mycket




Fri vers av kråkan VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP