Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittervärden

Vittervärden vittrar världen
havstrapets tar nya grepp
min hud fläks upp och bakom är den
bara det vackraste du någonsin sett

Regnet faller, vi faller alla
rysinformationen kallar
några hem och några tillbaka
du sköt ingen främling
bara folk på din egen gata

Kraftkadaver övar trummor
regnet spolar spindeln blott
sanningen klöv många tungor
medan lögnen koka torrt

Som om freden är en tistel
en lomhörd vid ditt bord
som om tidtagaruret
betydde mer än mina ord
så rasar du mot solar
som inte reses mer
så kramar du ditt öde
om natten när ingen ser

Som fågeln ur en aska
så restes även du
Mona lisas fåniga leende
klöv du mitt itu
min vita fana vajar
jag kastat mitt revär
du har kallat dina trupper
men mitt krig
slutar här




Fri vers (Fri form) av Louise Sisaster
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 22:56



Bookmark and Share


  Doptera
OH MY EFFING GOD!!!!!!!

Ryyyyyyyyyyser!!!
Du är bäst!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sisaster
Louise Sisaster