Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära sture! jag ska på möte idag på jobbet..hua! det vi ska tala om gör mig så arg..kan du hjälpa mig?


oM jag bEr snÄllT

kan du hjälpa mig idag
hjälpa mig hålla i
mitt
hiskliga humör
göra så att jag kan vara
lugn och fin
hitta förstånd att tänka rätt
så jag inte
säger dumma saker
snälla?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-26 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP