Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo.. det känns bra..

en egen plats
där
jag
vi kan vara
där pennor
penslar sinne och kropp
får leka ibland
mellan måsten
mellan det andra väldigt levande
liv som också är
underbart
allt på sitt
egna
sätt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-26 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP