Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allTing äR reflexion

allt vi gör
vårar agerande
avgör vad
hur samspel
lek eller allvar
visar sig
allt
vi gör
tänker
känner
påverkar andra och dess agerande
livets riktning
alla varelsers sätt att ge
tillbaka
på gott och på ont
så nog fan gäller det att tänka sig för!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-27 02:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo! Nog är det så? Borde vara åtminstone att ett felaktigt handlande borde vara en konsekvens.. Men i det Fundementala finns en lögn så stark att det tyvärr är så grav att den ofta följer med livet ner i jorden.

Jag tycker om din text kråkan och jag hoppas du förstod mig rätt.

Kram.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP