Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till ord och poesi


Kom till mig!

 

 

förför mig

med dina vackra konturer

skölj mig ren med din vokalform

bind mig med kärlekens sötaste konsonanter

och du får göra vad du vill

med mitt väsen

kom till mig!

oavsett årstid

håll om mig

kyss mig passionerad

med sanning utan lögn

du

min allra bästa älskade vän

jag bär dig alltid med mig

i mina djupaste drömmar

när jag är klarvaken

du

är luften jag andas

friheten jag längtar

hos dig stannar jag för evigt

hos dig

får jag alltid vara en fri fågel. 




Fri vers av Rise Little One
Läst 689 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2012-11-27 17:42



Bookmark and Share


  Connie
Vacker, ljuvlig och förförisk!
2014-06-18

  peter markurth
snyggt
2013-08-23

  Änglaögon
Njuter av dina vackra ord.
2012-12-03

  Linda CH VIP
Ljuvligt fin text!
2012-12-03

  Akvamarin
Ändlöst vacker!
2012-12-02

  Den lilla sjöljungfrun
Underbar, lätt som en smekning,
ger mersmak!
2012-11-29

  Sunlight
vilken vacker hyllning, ljuvlig att läsa
2012-11-29

    ej medlem längre
sann kärlek till poesi...så vackert
2012-11-28

    jamming223
Åh så berörande vacker. Rysningar.
2012-11-28

    Ken Cassel
Tjusigt, Thu

¤.-
2012-11-28

  sommarmoln
Underbar! Uttrycksfull och målande...
2012-11-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna tänkvärda text "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2012-11-28

    ej medlem längre
Snyggt..bokmärker !!!
2012-11-28

  Lynx63 VIP
Mums godis :)
2012-11-28

  Ninananonia VIP
Vackert...
2012-11-27

    ej medlem längre
Dina ord lever..underbara att läsa!
2012-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Wow...äkta passion...bokmärker...
2012-11-27

    ej medlem längre
underbar ... helt enkelt ...
2012-11-27

    Max Poisé
Mmm! Underskön text!
Fantastisk! Rent utav dina bästa! Bm jajamen!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One