Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dEt Är jU fan med!

jag kan inte
försöker allt vad jag orkar
att inte vara för mycket
skrämma folk
men jag kan fan inte!
inte utan att stänga av
vill så mycket hela tiden
kontakt är viktigt och känslan av närvaro
har ett enormt behov av att veta och tala med dom som ska finnas i mitt liv hela tiden för att känna mig trygg
slippa oron

någonstans är det väl ett arv efter pappa
det också
han brukade försvinna ibland
sådär med jämna mellan rum kom han inte bara hem en dag
han bara försvann
i månader ibland för att sedan komma tillbaka och på något vis tycka att han hade en självklar plats i våra liv
många gånger önskade jag redan då att jag skulle hitta han död någonstans
halshuggen i sängen eller bara död lixom
kändes på något vis säkrare om det blev så
istället för att aldrig veta
denna ständiga jävla förbannade oro!!
hatar den
den förföjer mig och kommer nog alltid att göra

tack och lov har mina barn lärt sig och förstått vikten av det där
att höra av sig
lärt sig att problem bör undvikas
att man inte ska utsätta andra människor för sådan oro
jag personligen skulle aldrig göra så mot någon annan människa då det för mig är ren totyr

dessvärre är det ju inte så alla tycker
jag vet det
försöker förstå att det är så
att jag alltid kommer stöta på sådana människor om jag ska vara och leva i den här världen
jag vet att jag måste lära mig stänga min oro
bara så förbannat svårt att inte stänga ner allt annat också
som ett enormt försvar jag måste ha för att inte skadas
bli sårad och få ont
jag måste stå
det är ju fan med
att
det ska
vara

svårt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
(Blomman till Larz där nere vet jag inte riktigt har här att göra.) Att bitter verklighet till dig som du kanske vad det verkar.. Men jag tycker att du är stark som ändå bemästrar dina känslor. Och viktigt att inte förhasta sina känslor.. Att inte för snabbt generalisera. Men erfarenheter kan bli okontrollerbara. Och jag har rätt svårt att själv bemästra dem. Men jag försöker och är helt fullt med klara med vad som är rätt och fel även om det nog fan svider i tankarna.

Hopas du tolka in det rätt nu.

Kram kråkan


2012-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Var dig själv, vetja.
Själv kör jag principen: Take it or leave it.
Stenhårt.
Passar det inte kan man tjacka spikskor och listigt dra iväg.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP