Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älSkar mina tåraR

bli inte
rädd
mina tårar
betyder
att öppen närvaro
finns
så som jag vill
var inte rädd
alla blir ledsna ibland
livet är så
finns ingen kärlek
utan tårar
jag älskar mina tårar




Fri vers av kråkan VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-28 04:38



Bookmark and Share


  Den lilla sjöljungfrun
fint....
tårar behövs
i glädje och sorg
skapar närhet
tack!

2012-11-28

    ej medlem längre
Vackert ju
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP