Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir det så knäppt hos oss människor


dU kan iNte skYdda mig

genom
frånvaro
du kan inte
skydda mig genom
lögn
undanhållande
inte heller
genom
egenförakt
nämligen det som skadar
skydda kan man bara
i närhet och
sanning




Fri vers av kråkan VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-28 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP