Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten skrev min bror Filip


typ år lycklig


trottoaren

sätt
till
kort

en
magnetisk
apelsin




Övriga genrer av Tean
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-15 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en magnetsik apelsin och plötsligt är denna dikt en favorit
2006-02-23

  Hans w-art Westlund VIP
en
magnetisk
apelsin


härligt oväntat!
2006-02-15

  Sanningsägaren VIP
Tänk va roligt det är med ord va? :)
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö