Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtekrossaren

Du krossade mitt hjärta som var mitt enda allt.
Du visste det men du verkade inte fatta.
Du lämnade mig stel och frusen.
Hur skulle jag nu ta mig vidare.
Jag trodde vi var det bästa par som fanns på jorden.
Men det visade sig att vi var det sämsta paret på hela jorden.
Jag krossade ditt hjärta med men jag tänker bara på mig själv nu.


Din käraste hjärtekrossare




Övriga genrer av Tean
Läst 598 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 19:36



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Du har det största hjärtat av alla
du söta lilla älskade
tycker att den här dikten
är sorglig men jättefin
Puss
/Mamma
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö