Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är påsk på nåt vis

påsk ägg
hönor och bönor

gult fult
häxor och läxor

ris fis
det är påsk på nåt vis




Övriga genrer av Tean
Läst 635 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 15:01



Bookmark and Share


  aol
gillas
2009-12-30

  Sanningsägaren VIP
Påskpussar!
2008-03-15

  jardan
Fniss, kul skrivet om nåt som bara får passera
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö