Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text handar om idag när vi for til baltnicksele och vann över dom i `Vi i femman´ 2009 Det tog 8 värdefulla timmar i livet att fara dit, men det var det värt.


Vi i femman

Idag så for jag och min klass till blatnicksele,
alla höll på med sin tele.

När vi kom fram så var det mat som gällde,
alla vi in välde.

En stund efter vad det radio inspelning som stog på tur,
efter så fick alla ringa men sin lur.

Berätta att vi hade vunnit,
mot blatnicksele, som vi funnit.

alla hysteriskt prata med sin mamma och pappa,
det var inga kanaler man kunde sappa.

Så nu tillbaka sitter alla hemma och myser,
och vissa kanske sitter och ryser.




Och vi vann med 7-3 och nu på torsdag så ska vi möta Bygdeå.




Fri vers av Tean
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 20:59



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
är så stolt över dig gumman
mysigt att höra dig på radion
sen att ni vann var ju ännu bättre!
ska bli spännande att se hur det går
nästa vecka nu. Håller alla tummar och tår!
Och vilken text, med rim och allt!
Puss på dig!
/Mamma
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö