Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sån tät libro


du är som en tät bok
som inte kan bläddras
bara en yta
ett omslag




Fri vers av Tean
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 23:07



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
skriv mer!
oftare söta du <3
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö