Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advokatens slutplädering

Han talade mycket länge
därtill kom att han icke
hade något på fötterna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-28 13:13



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Utan skor och strumpor står man sig kort, som den här dikten ungefär, även med många ord. Men han hade säkert bra betalt.
2012-11-29

  Nanna X
en skolös man är en trolös man...
2012-11-28

  Lavinia Röd
Aj då. Men, så otroligt irriterande?
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP