Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktiskt utan titel


nix

det är inte svaren jag söker som den struts jag är
kan väl jag begripa att en struts är en omöjlighet

leenden och djupsinnig sand till trots

det är något annat
en slags pussel

av

outgrundlighet
rått knaster


och ett bord för möjliga icke-samtal

(och allt det hemliga där emellan)







Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-28 20:39



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Med denna rubrik går det inte att tycka om den. Att försöka formula de där frågorna kan vara som att lägga ett pussel utan glasögon, för en som behöver dem. Ickesamtal leder tanken till vad som sker i hemlighet, eller som är dolt, eller var dolt. Spännande.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP