Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Jag vill känna
den person jag skulle varit
om inte du fanns

Jag vill visa den styrka
du tog från mig
när du älskade mig

Jag vill inte säga att jag älskade dig
inte heller att jag saknar dig nu
för du är ingen som man älskar
du är ingen som man saknar

Du är han på bussen
som ingen sitter bredvid
Du är för tanig och din andedräkt luktar
surt

Du är den man glömmer
sekunden efter du försvunnit
i periferin




Fri vers av Kajsa.
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-28 23:42



Bookmark and Share


  Kape
Bland det bättre jag läst på länge, fantastiskt. Tack!
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa.
Kajsa.