Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psyksjukan smittar via ögonkontakt

Sticker naglarna i räfflade soffkuddar
För att punktera allt i rummet
Ta andan ur ett perfekt par lungor
Folk lastar på så du lastar av
De jobbar skift
Men du jobbar långsamt om nätterna
Du försöker hålla stoltheten
De tar när de ger råd
Ge råd
Geråd
Sticker fingrarna med husgeråd




Fri vers (Fri form) av Kajsa.
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-26 11:27



Bookmark and Share


  Stay Golden
You're a bomb girl, contain the power and use it for creating ^^
We can always välta kappla-klossarna när vi är äldre.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa.
Kajsa.