Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitta

Kom och hör, kom och titta
Kom och lukta på min fitta
Ingen parfym, ingen tvålad dusch
Men det luktar ändå inte usch
Nej för min fitta luktar som en fitta ska
Den luktar fitta, bara fitta, ja!




Fri vers (Fri form) av Kajsa.
Läst 507 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-05 17:30



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Härligt! :-)
2018-05-08

  Hopplös själ
Hehe!

Så befriande i vår artificiella kroppsuppfattningsmarknadsvärld!

Älskar att de finns de som förstår vår äkta naturlighet ;)
2018-01-06

  Peter Stjerngrim VIP
Detta är klockren otillbörlig marknadsföring ...
*känner en stillsam suck inom i tillblivelse*
2018-01-05

  Fulbergarn
justa rim oxå
2018-01-05

    ej medlem längre
https://www.youtube.com/watch?v=IwUs_cfwEWY

2018-01-05

  Stay Golden
You knew I'd come read this
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa.
Kajsa.