Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synkroniserad depressiv episod

Bortglömda blommor i fönstren
Oöppnad post på hög
Obetalda räkningar
Disken kunde inte längre staplas
Står och gror på dammigt bord
Missade samtal
Och så plingar det till
Öppnar
Tittar snabbt bort
Och stänger ner
Hinner inte se vem eller vad
Men en känsla
Vet inte varför
Öppnar igen
Förlåt
Det har varit svårt ett tag




Fri vers av Kajsa.
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-04 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärligt, rått men det finns en underliggande vilja till livet ..mycket bra
2017-04-28

    Tommy M
Bra. Lämnar mycket till läsaren. Öppning mot slutet. Fin kontrast mellan de enkla beskrivningarna och den avancerade titel.
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa.
Kajsa.