Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fråga alla borde ställa.. till sig själva.. och.. ?? vem har vi framför oss.. många?? eller är alla ett?


mÅnga sÅ många

vem är du?
många
eller bara
du
???




Fri vers av kråkan VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-29 00:53



Bookmark and Share


  aol
vi är alla en.
2012-11-30

  Den lilla sjöljungfrun
jag är en
är en annan du
2012-11-29

  Den lilla sjöljungfrun
jag är en
är en annan du
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP