Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid så lätt ...

 

 

jag har lärt mig läsa blad

baklänges

ord sakta fångats

fakta blottas 

upplysningen visas från mörka dystra skuggan

en ny värld öppnas

lyssna på intuition är vägen till sann framgång

jag har lär mig tolka blad

blir glad av den nya konsten




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-05 13:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter svårt...
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One