Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dEcember jävla skiT

1 advent
jo
mys
sen
en jävla hysteri
dessutom dör alltid någon
nära
alla mina nära som nu är änglar har dött
i december
utom min dotter
hon valde sommaren
alla ensamma julickefirare
fan fan fan!
frosseri
hoppas detta går över fort
hoppas snön kommer även hit
som lite tröst
som gömmer allt fult




Fri vers av kråkan VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-30 08:28



Bookmark and Share


  Angel of love
Berör djupt!
2012-11-30

  sjungman
December och julen kan vara en mycket jobbig tid. Bra skrivet.
2012-11-30

    ej medlem längre
berörande...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP