Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hobbson och doris

mina tjockisar
som roat så många barn
som arbetat här
som alltid varit gosvänliga varma
världens snällaste
kan tänka mig att krama dom känns som att krama en varm snäll björn
om dom nu varit snälla och kramvänliga
kanske ska dom flytta nu
egentligen vill jag inte
dom bor ju lixom här
fast ändå
så hinner jag inte
ser ju i deras ögon när jag springer förbi
att dom känner sig försummade
som dom tänker
men jag då?

kanske dom flyttar nu
till någon som har tid och ork att ge dom
så dom får göra lite nytta
finnas för andra
så som vi alla behöver och vill
älskar er




Fri vers av kråkan VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-30 08:35



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det där är kärlek <3
2012-12-01

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-12-01

  sjungman
Jag har själv haft och skött hästar. Det är nog jobbigt med en häst. Jag förstår dig.
2012-11-30

  aol
verkligen så ömt vackert skriftat,
2012-11-30

    ej medlem längre
så mysigt det ser ut !!
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP