Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fundering från en kommentar


Är det så?

 

 

är det allmängiltig

det vi människor gör varje dag

vi gjort andra ledsna

upprörda

sedan tänker vi bort vår skuld

lägger skulden på den som fick lida för vår skull

så går vi vidare

"renade"

är det allmängiltig?

då är det verkligen tragiskt!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-30 10:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mm...det är tragiskt...
2012-11-30

    ej medlem längre
En bra fråga, här&nu fråga!
2012-11-30

    ej medlem längre
Vanligt, ser de som grundproblem till all orättvisa och lidande i världen. Vardagsproblem hos många men skapar en större bild om vi backar ut ur oss själva, ut ur staden, landet världen. Och ser ner på oss själva.. Det är ett flöde i världen som ger sig ner på barnen, nästa generation. Mvh
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One