Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skall inte läsa denna alls på chefens födelsedag...


Limerick om vinet och glömskan

En chef uti Falkenberg född
av personal och bekymmer förödd

lyfte mattan ett tu tre
- Jag sopar in dem får vi se

ett glas vin, och jag blir som pånyttfödd!




Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-01 00:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
nej, gör inte det, hahaha
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP