Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med släkting på sjukhus dyker tankar upp...


I evighet...

Våra liv

varar

i evighet

sa du.

 

Själviskt ber jag

att din evighet

blir kvar

länge än

 

intill min.

 

-------------------------------
Bilden är från Montseny i Katalonien.
Anakreon har skrivit en uppföljning "Till Mr. T"




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 497 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-11-30 23:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och hoppfullt skaldat
2012-12-14

  walborg
Ibland är evigheten nu och himmelriket
2012-12-06

  © anakreon VIP
Varje lycklig stund
är sin egen evighet.
Calle
2012-12-06

  Annika Persson
din släkting tackar för din bön
2012-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland får man va självisk...en bön full med hopp och önskan...
2012-12-02

  Eva Langrath VIP
Ömsinta, sanna ord som jag väl känner igen.
2012-12-01

  Ljusletaren
Fina sanna ord till en helt ljuvlig djurbild/ kram
2012-12-01

    ADI Nehlin
fin..berör
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)