Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung och ensam


Skrev sjuka anekdoter
om Laponick och Snicilia,
hade mina Idiotböcker,
klädde mej i björnpäls
och ljusturkos bebimössa.

Kraftig make-up :
man ville väl vara en
riktig 'honky-tonk' -woman!

Åt gråa fläskkotletter.
Förstod det inte då, men
det var att genomgå
ett oralt lidande!

Lärde mej spela gitarr :
-"The eastern world has, now, exploden..."
Vänsterhandens fingertoppar,
såriga, ömmade.

Jag klippte mitt långa hår.
Först till axlarna,
sen till öronen.
Åt regnbågsmarmelad
och log skamset
i fotoautomaten.

Tvättade problemen i dagboken
och fäktade i Kärnfamiljen.

Mitt brutna svärd, - en rostig relik!










Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf