Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En drömlik skuggdans


Minns Avalon


I bland minnen,
dansar du i en midsommarnatts dröm
Bland böljande gräs belyst av månsken.
Rasslet av fötter mot gräs och vindens lätta sus
är allt jag hör och förnimmer.
Avalons dimmor förblir såsom eviga slöjor,
dess magi bevaras därför, för ögat, och för sinnet.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-02 16:19



Bookmark and Share


    leelee
Jag vill veta mer när jag läser denna text... :-)
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk låt med Roxy Music också.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~