Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tips till chefen , limerick till Anders

En chef på åklagarkammaren i Halmstad
fann sin kammare av balanser tungt belastad

lyfte mattan ett tu tre
- Jag sopar in dem får vi se

hans balanser försvann oomtvistat




Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-03 10:04



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag tror dig & inte bara där..
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP