Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
golfspelare fyller år


Limerick till fru Julius

En golfspelare från Halland
att ilskna grannar spelet störde ibland

-Jag tycker banan är för lång
man kommer aldrig runt nån gång

tog en genväg bara, genom grannens trädgårdsland




Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-03 10:41



Bookmark and Share


  Federico Romano
Underhållande för mig, med ett alvar..
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP