Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en drömmare.

När jag somnar är jag lycklig.
Då får mina dagdrömmar liv.
Allt blir som jag vill att livet ska vara.
Men sen så vaknar jag igen.
Omgiven av detta mörker,
då ljuset väntar igen nästa natt.

Jag är en drömmare.
Verkligheten är inte min grej.
Men skulle jag få välja,
ja då skulle jag valt drömmarna till verklighet.
För att bara drömma är inte lätt,
man får höga förväntningar på verkligheten.

Jag vaknar med ett brustet och längtande hjärta.
Längtande efter att drömmarnas beröring ska bli sann.
Brustet för att ingenting kan mätas med mannen i drömmen.
Han som rör vid min hud så det bränns,
han som får allt att verka verkligt.

Tills jag vaknar igen, och hela kroppen gör ont.
Omgiven av detta mörker,
då ljuset väntar igen nästa natt.




Fri vers av Nefedjeva
Läst 341 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-12-04 00:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må dina drömmar bli din verklighet
det är ju så det bör va

allt du vill, bör du få
2013-01-31

  Hatfylld
Verklighetsflykt är min verklighet.

Bra skrivet!
2012-12-09

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma"...skaldade någon.
2012-12-04

  Celticgirl VIP
jo, jag har länge föredragit drömmarna... förutom när jag drömmer om mord ...
men fint o berörande det här.
2012-12-04

    ej medlem längre
b e r ö r
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nefedjeva