Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Ängel av snö, se mig där du är
Låt mig få bli en av dig, en ängel av snö och is.




Övriga genrer av Emelie Mellbrand
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-16 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand