Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla för snö

Jag kan höra dig le.
Jag kan känna dina ord.
Jag lyssnar på rörelsen från dina ögon,
du flackar med blicken.
Jag kan smaka på dina tankar. De smakar som du.
Härligt förtrollande.
Din känsla.
Min känsla.
Vi omges av din aura, där akustiken är perfekt.

Det börjar snöa.




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 406 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-30 21:35



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Mysigt!

// D
2013-09-30

    ej medlem längre
Fint!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand