Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsens födelse

Din värme mot min hud
Din förtrollande doft som uppslukar mitt luktsinne
Din vackra axel
Som jag kan lägga mitt huvud mot
De dagar jag känner mig nere eller ledsen
Eller helst varje dag
Din underbara underarm och din lena armhåla
Du fyller mig med all din glans
Känner mig lugn
Finns bara ett problem
Du finns bara i min fantasi
När kommer du bli verklig?




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-24 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand