Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till friheten

jag vet inte vad jag vill
känner mig inte hel
känner mig inte halv
har ingen personlighet
var hittar jag den?
personligheten som gör att jag är jag
personligheten som gör att jag hittar andra människor
var hittar jag den?
förvirrad och förändrad
hur går man vidare?
känt såhär hela mitt liv
vill bara passa in och få vara en människa
vilsen i oändlighetens värld
där lever jag än
och kommer alltid att leva
om det inte händer något nu.
snart.
det är dags tycker jag
Men vad som är dags är svårt att säga.
Sätt upp mål
följ dina delmål
Men VAD är det exakt utan personlighet och vilja
det känns meningslös och villrådigt
fumlar efter trådar att få grepp om
Men inget verkar fungera
snart ger jag upp.
Kanske kommer det en dag då allt löser sig
genom att ge upp.
Att ge upp kanske är nyckeln till friheten.?!




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-17 03:21



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Mycke fint om vad många känner.
2013-03-17

  ULJO
Bra text
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand