Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zappa

Jag är en ledsen varelse.
Av kött och ben med gråtanlag.
Det är omöjligt att kunna förstå mänsklighetens grymma värld så jag har slutat försöka.
Och jag vet att du också har slutat försöka att förstå
för längesedan.
För jag är inte längre din trasa.
Det hänger en mörk skugga över kyrkogårdens mossiga mur.
Skuggan av mitt forna jag.

Och det ekar ett svagt ljud av en ostämd gitarr.

Men jag vet att det kommer fler trasor i ditt liv och allt fortsätter...
...även utan zappa.




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand