Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hAr inTe aLLa svareN

mina drömmar plågar mig ibland
dom söker svar på frågor från andra
frågor som jag inte är ämnad att svara på
egentligen
förstår inte varför jag försöker ändå
jämt
olyckliga människor
människor som jag gjort olyckliga
gör olyckliga söker svar i mig
varför?

ibland tror jag att jag inte bör
borde ha blandat mig med andra människor
blir så jävla knäppt ibland
som om dom andra tappar huvudet och jag ska bestämma
ta beslut
som om jag vet
sen när saker inte går så bra så blir det mitt fel såklart
jag höll ju i ratten
håller
styr

vad fan då för vet jag inte
JAG VET INGENTING
förstår inte varför ni frågar mig
låter mig styra
TA ÖVER DÅ
lämna inte över ansvaret på mig för jag vill inte ha det
fråga mig inte
för om ni gör det kommer jag svara
något
men vem fan har sagt att jag vet?

jag
har inte alla svaren




Fri vers av kråkan VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-05 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP