Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervägar

hon följer månens segervägar
genom snön och vinterns isklot

jag ser henne och ser henne inte

rinner fjärrvita tåg
och isvävar, frostiga björkars
grenverk, spindelglitter och

silvertrådar

gnistrar längs vintervägarna
och månen blir en gåta
där skuggan av en hund
faller svart




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-05 22:23



Bookmark and Share


  Börje Larsson
bra....
2012-12-11

  ULJO
Vackert
2012-12-08

  Catharina Edin VIP
nej - TJUSIGT ska det stå, ju!
2012-12-06

  Catharina Edin VIP
detta var tjusiogt. Alltså, mörkt och spännande som attan.
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP