Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid sömlös natt


utan titel

 

natten

släpade tungt

uppför längtans

knaggliga dörrar

men glömde ej att niga

för

död

 

 




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-06 09:25



Bookmark and Share


  Helena C.W.
En vacker och ståtlig dikt.
2012-12-06

  M M Mannheim VIP
En dikt utan titel men med stort innehåll.
2012-12-06

  Regn & Grus
Tiltar med blicken..
Ler och fryser, lite förvirrat här hos mig nu.
tror du behöver dra dig undan lite.
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge