Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven tll en speciell person


Jag längtar

Längtar, jag längtar efter dina ögon
Jag längtar efter att få drunkna i dina ögon
Längtar efter dina blickar som klär av mig
Jag längtar efter dina ögon som ser mig
Jag längtar efter att få se dig

Längtar jag längtar efter dina händer
Jag längtar efter dina händer som söker mina
Längtar efter att få känna dina händer
Jag längtar efter att få känna dina händer mot min kropp
Då du smeker mig, då du rör mig
Längtar, mina händer längtar efter din kropp
Jag vill känna dig, röra vid dig, smeka dig

Längtar, jag längtar efter ditt hår
Jag längtar efter att få köra mina fingrar genom ditt hår
Jag längtar efter att få känna ditt hår
Jag längtar efter att få se ditt hår fångas av en vind
Jag längtar efter att se hur ditt hår fångas av vinden så som jag fångas av dig

Längtar, jag längtar efter din själ
Längtar efter energin från din själ
Jag längtar efter din själ som lyser upp allt
Jag längtar eter att få känna din själ
Jag längtar efter att få känna din själ förföra min
Längtar efter att din själ ska röra vid min
Längtar efter att din själ ska möta min och älska

Längtar, jag längtar eter dina kyssar
Jag längtar efter dina kyssar då du kysser mig
Jag längtar efter dina läppar som möter mina
Din tunga som möter min i min mun
Din tunga som lockar min tunga att utforska din mun
Längtar, jag längtar eter dina kyssar
Jag längtar efter dina kyssar som gör mig så svag
Jag längtar eter dina kyssar som gör mig yr

Längtar, jag längtar efter din kropp
Jag längtar efter värmen av din kropp
Min kropp längtar efter närvaron av din kropp
Jag längtar efter din kropp i duschen hos mig
Jag längtar efter din kropp i soffan
Jag längtar efter din kropp i sängen då jag ligger naken i min säng
Jag längtar då jag ligger naken och inte kan somna
Jag längtar efter din kropp då min längtan tar mig din
Då min längtan får mig att röra vid mig själv
Och i samma stund som jag slutar röra vid mig själv då längtar jag
Då längtar jag efter ditt hår som kittlar min kropp då du rör dig vid mig
Då längtar jag efter dig, hela dig, din kropp och själ
Då längtar jag efter dina blickar, och dina kyssar




Fri vers av PPQ
Läst 1581 gånger
Publicerad 2004-08-09 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ